tisdag 16 juni 2009

Super mysigt

Åh! vad trevligt/mysigt det var idag när vi hälsade på Sofie och John-John...varför blir det så långt mellan gångerna?!!? Nej nu måste man skärpa till sig lite det ska inte behöva bli så långt mellan gångerna man ses!!
Oj vad John-John växer och blir stor och så himla go och glad hela tiden!
Tänk vad Noel och John-John kommer kunna leka och busa tillsammas sen när Noel blir lite större, vad kul det ska bli!


John-John John-John och Noel

Sofie och Noel
Melvin och John-JohnSom sagt alltid lika trevligt att träffa er, hoppas vi ses snart igen! Kram på er!


Sen i kväll var vi på fotboll, tjejerna hade borta match mot Hudik. Spelade jätte bra och hade matchen på sin sida MEN hudik får in ett tur mål med hjälp av viden typ!!!! Hur arg kan man bli med våra tjejer hade hur många jätte bra chanser som helst men tror ni att bollen gick in i mål, nej nej!! Dom har sådan otur...jag hoppas det vänder snart! Ja så Hudik vann då med ett mål - Grrrrr!



Emma nr 2 idag mot Hudik


Och i morgon spelar Jesper P 12 hemma mot Edsbyn IF FF matchen börjar kl 19.00 så då är man väl plats igen då, hoppas det går bra för dom i morgon!


Noel han bara hänger med som vanligt och är nöjd, glad och bara super go!! Visst är hans tröja/body bara helt jätte läcker, jag älskar den! (den är faktiskt köpt på Kapp-ahl) Ett litet Grattis till Noel som idag blev 11 veckor gammal, helt otroligt fattar inte vad tiden går fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar