söndag 7 juni 2009

Melvins Dag!!!

Fredag den 5/6 så var det Melvins dag, det började med återbesök i Hudik, Melvin fick träffa en kirurg som tittade på såret på magen och det såg jätte bra ut tyckte han.

Sen var vi upp på avd 19 och hälsade på, där han var nästan 2 v...

Vi hade tur för självaste goa Anki jobbade!!! Hon är barnskötare och jobbade där, det kan man kalla rätt person på rätt plats!!!!

Sen vare vi ner på Lekterapin och hälsade på Pierre...





















Sen efter alla turer på sjukhuset så var det dax för lunch och då ville Melvin ha Pizza och vad gör man inte när det är Melvin DAG.....Så då blev det Pizza lunch!



När Melvin låg på sjukhuset så lovade vi honom att så fort han orkade så skulle vi åka på "Mulle Meck", för det har han velat så länge men har inte blivit av helt enklelt men nu gjorde vi slag i saken....man måste ju hålla vad man lovar eller hur??


Vi hade en jätte mysig eftermiddag på "Mulle Meck" ser redan framemot nästa besök !!! Som inte ska dröja så länge. På vägen hem sen så tittade vi in vid Ångersjön men har tyvärr inga bilder därifrån för batteriet i kameran hade lagt av!!! Men vi ska göra ett besök dit någon dag när det är varmt och fint väder istället....Men Melvin var nöjd med dagen och det är huvudsaken!


Och brorsan Noel bara hängde med hela dagen och var nöjd och glad!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar